Skip to main content

Koerier in Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen snel en met uiterste zorgvuldigheid op de plaats van bestemming aflevert? Vuik Logistics is gespecialiseerd in sneltransport. U kunt altijd op ons rekenen en u weet zeker dat uw producten op tijd en ongeschonden aankomen. Als toonaangevende koerier in Capelle aan den IJssel beschikken wij over een uitgebreid wagenpark om spoedzendingen te vervoeren. U kunt ons voor alles inschakelen. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot cruciale zendingen en van pakketten tot stukgoed. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Klantgericht familiebedrijf met ruime vervoersmogelijkheden

Vuik Logistics is al 80 jaar een trots en klantgericht familiebedrijf in Capelle aan den IJssel, met ruime vervoersmogelijkheden. Onze dienstverlening stoelt op de pijlers betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit. Wij verzorgen logistieke diensten in de gehele Benelux. Wij denken met u mee, geven advies en proberen u volledig te ontzorgen. Wij bouwen als koerier in Capelle aan den IJssel langdurige relaties op met onze klanten, partners en medewerkers.

  • 80 jaar ervaring
  • Trots en klantgericht familie bedrijf
  • Adviseren & meedenken
  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Koerier in Capelle aan den IJssel met uitgebreid wagenpark

Vuik Logistics beschikt als koerier in Capelle aan den IJssel over gekwalificeerde vakmensen met jarenlange ervaring en een breed wagenpark, dat aan de strengste milieueisen voldoet. Wij hebben voor onze koeriersdiensten een Volkswagen Crafter, een Opel Combi en een bakwagen beschikbaar. De optimaal toegeruste VW Crafter – voor het met spoed vervoeren van pakketten of stukgoed – heeft een maximaal laadvermogen van 1.350 kg. De bestelwagen biedt ruimte aan maximaal 3 pallets. De bakwagen heeft een laadvermogen van 9.000 kg.

Daarnaast kunnen wij voor (spoed)opdrachten een oplegger met kooiaap inzetten, met een maximaal laadvermogen van 30.000 kg. Dankzij de meeneemheftruck zijn wij in staat om uw goederen zelfstandig op de door u gewenste plek te laden en te lossen. Zie onze flyer voor meer informatie en de prijzen van onze sneldienstservice.

Koerier Capelle aan den IJssel

Van transport, sneltransport en op- en overslag tot distributie en thuislevering

Vuik Logistics heeft een ruime ervaring in het verzorgen van logistieke dienstverlening. Van transport, sneltransport en op- en overslag tot distributie en thuisleveringen. Heeft u, voorafgaande aan het goederenvervoer, tijdelijke opslag nodig? Wij beschikken over een magazijn waar uw producten veilig worden opgeslagen en verzorgen op aanvraag al uw op- en overslagwerkzaamheden. Wij halen goederen op, slaan deze desgewenst op in ons magazijn en distribueren uw producten in de Benelux.

Vuik Logistics levert als koerier in Capelle aan den IJssel ook goederen af bij uw eindklant of bij u als consument. Dit gebeurt met onze bestelwagens of met onze oplegger met meeneemheftruck. Afhankelijk van de bereikbaarheid, kunnen wij met onze kooiaap op vrijwel elke gewenste locatie laden en lossen. Onze ervaren chauffeurs zijn hiervoor opgeleid en ze zijn in het bezit van een heftruckcertificaat.

Offerte aanvragen voor sneltransport door de koerier in Capelle aan den IJssel

Vuik Logistics begrijpt hoe belangrijk uw transport is. Wij zetten ons vanaf het eerste contact tot het afleveren van uw goederen in om uw transport zo snel, veilig en kostenefficiënt op de plaats van bestemming te krijgen, Wilt u een offerte aanvragen voor sneltransport door de erkende koerier in Capelle aan den IJssel? Vul uw bedrijfsgegevens in, evenals de soort goederen, de laadplaats, de losplaats, de laaddatum, de losdatum, het gewicht, de afmetingen en het volume.

Heeft u vragen of wilt u een rit inplannen?

Het bedrijfsleven staat nooit stil. Tijd en timing zijn alles. Een levering moet goed en snel zijn. Heeft u vragen aan dé koerier in Capelle aan den IJssel of wilt u een rit inplannen in Nederland of België? Neem contact op met de planningsafdeling van Vuik Logistics. Bel naar 0180 – 664 607 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..