Skip to main content

Koerier in Gouda

Wilt u dat uw (spoed)zending op tijd, veilig en kostenefficiënt op de plaats van bestemming komt? Vuik Logistics is dé koerier in Gouda die er met sneltransport voor zorgt dat uw goederen vlot en vlekkeloos worden afgeleverd in de Benelux. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en we beschikken over de vakmensen en vervoersmiddelen om koeriersdiensten op maat uit te voeren. Desgewenst zorgen wij voorafgaande aan de goederenzending in Nederland of België voor tijdelijke opslag van uw producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij helpen u graag.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Ervaren familiebedrijf dat nét dat beetje extra doet in sneltransport

Vuik Logistics is al sinds 1940 een familiebedrijf onder de rook van Rotterdam. Wij zijn al 80 jaar gewend om nét dat beetje extra te doen voor onze klanten. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw vracht veilig en op tijd wordt bezorgd. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, loyaliteit en flexibiliteit. Onze dienstverlening is er op gericht om u volledig te ontzorgen. Wij denken als koerier in Gouda met u mee en geven u graag advies op maat. Onze professionele en betrokken werkwijze betaalt zich uit in langdurige relaties met onze klanten en medewerkers.

  • 80 jaar ervaring
  • Trots en klantgericht familie bedrijf
  • Adviseren & meedenken
  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Koerier in Gouda zorgt voor vlot en veilig transport op maat

Vuik Logistics levert als koerier in Gouda verschillende koeriersdiensten voor een snelle, veilige en betaalbare aflevering van uw goederen. Ons sneltransport komt goed van pas als tijd voor u belangrijk is. Wij hebben voor spoedzendingen van pakketten en stukgoed een Volkswagen Crafter, Opel Combi, bakwagen en een oplegger met kooiaap beschikbaar. Afhankelijk van uw vervoersvraag, verzorgen wij een wagen op maat met het benodigde laadvermogen. Ons brede wagenpark voldoet aan de strengste milieueisen.

  • Combo: maximaal laadvermogen van 400 kg.
  • Bus: maximaal laadvermogen van 1.350 kg, ruimte voor maximaal 3 pallets.
  • Bakwagen: maximaal laadvermogen van 9.000 kg.
  • Oplegger met kooiaap: maximaal laadvermogen van 30.000 kg.

Vuik Logistics rekent voor het inzetten van de Volkswagen Crafter en de Opel Combi een vast uurtarief. De prijzen van de bakwagen en oplegger met meeneemheftruck zijn op aanvraag. Bekijk onze flyer voor meer informatie over onze transportdiensten.

Koerier Gouda

U wordt vanaf het eerste contact tot de aflevering ontzorgd

U kunt bij Vuik Logistics rekenen op een complete dienstverlening, waarbij u vanaf het eerste contact tot de aflevering volledig wordt ontzorgd. Wij verzorgen snelle en vakkundige zendingen in Nederland en België. Kleinere zendingen met een combo of bus, grotere zendingen met een bakwagen of oplegger met kooiaap. Dankzij het transport met een meeneemheftruck zijn wij in staat om uw goederen zelfstandig op vrijwel elke gewenste plek te laden en te lossen. Onze ervaren, goed opgeleide chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat.

Bent u voorafgaande aan het goederenvervoer op zoek naar een tijdelijke opslagplaats van uw producten? Geen probleem. Uw koerier in Gouda verzorgt op aanvraag uw op- en overslag. Uw goederen worden in ons magazijn in Lekkerkerk veilig opgeslagen, alvorens de distributie in de Benelux plaatsvindt. Wij halen uw goederen op verzoek op. Ons sneltransport wordt ook ingezet voor thuisleveringen, bij de eindklant of bij u als consument.

Vraag een offerte op bij dé koerier in Gouda

Heeft u een concrete koeriersvraag? Vraag direct een offerte op bij de koerier in Gouda. Vul online uw bedrijfsgegevens en transportgegevens in, specifiek de soort goederen, de laad- en losplaats, de laad- en losdatum, het gewicht, de afmetingen en het volume in kubieke meters. Heeft u nog niet alle details beschikbaar, of een specifieke vraag of verzoek over onze koeriersdiensten? Bel naar 0180 – 664 607 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen u graag en wij geven u als specialist in logistieke diensten een advies op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan