Skip to main content

Koerier in Krimpenerwaard

Zoekt u een betrouwbare koerier in Krimpenerwaard die flexibel is, kan bogen op veel ervaring én transparant is in zijn dienstverlening en prijzen? Dan komt u automatisch uit bij Vuik Logistics. Wij zijn als bedrijf al 80 jaar geworteld onder de rook van Rotterdam. Wij hebben ons in deze periode ontwikkeld tot een toonaangevende logistieke dienstverlener met een breed pakket aan transportdiensten. Vuik is onder meer gespecialiseerd in sneltransport en koeriersdiensten in de Benelux. Het maakt niet uit of u een grote of kleine zending heeft. Wij beschikken over een divers wagenpark voor vlot en veilig transport op maat. Ervaar het zelf en neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Familiebedrijf ontzorgt u volledig in logistieke dienstverlening

Vuik Logistics is als koerier in Krimpenerwaard verankerd in de regio. Ons familiebedrijf is in 1940 gestart in Krimpen aan den IJssel en als gevolg van een doorgaande groei verhuist naar Lekkerkerk. Wij zijn een bekende naam als koerier in Ammerstol, Berkenwoude, Bergambacht, Gouderak, Haastrecht en Krimpen aan de Lek. Naast deze dorpen en steden in de gemeente Krimpenerwaard bedienen wij klanten uit Lageweg, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk en Vlist. En ver daarbuiten. Onze dienstverlening is gebouwd op krachtige pijlers.

  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit als leidraad van handelen.
  • Een betrokken partner die meedenkt, adviseert en inspeelt op een wisselende vervoersvraag.
  • Een complete dienstverlening, waarbij u volledig wordt ontzorgd.
  • Een logistieke specialist die investeert in langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers.

Koerier in Krimpenerwaard die elke bezorgvraag aankan

Vuik Logistics is een koerier in Krimpenerwaard die elke vraag aankan. Wij hebben voor sneltransport voertuigen van verschillende omvang en met verschillend maximaal laadvermogen beschikbaar, voor bezorging op maat. Wij vervoeren grote en kleine pakketten en stukgoed met een:

  • Combo: maximaal laadvermogen van 400 kg.
  • Bus: maximaal laadvermogen van 1.350 kg, ruimte voor maximaal 3 pallets.
  • Bakwagen: maximaal laadvermogen van 9.000 kg.
  • Oplegger met kooiaap: maximaal laadvermogen van 30.000 kg.

Onze koeriersdienst wordt uitgevoerd met een Opel Combi, Volkswagen Crafter, bakwagen of oplegger met meeneemheftruck. Wij zijn als koerier in Krimpenerwaard dankzij de kooiaap in staat om uw goederen zelfstandig op vrijwel elke gewenste plek te laden en te lossen. Onze ervaren chauffeurs zijn in het bezit van een heftruckcertificaat voor een veilige aflevering van uw producten. Transparantie staat hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over de voorwaarden en tarieven? Bekijk onze flyer en plan een rit in.

Koerier Krimpenerwaard

Sneldienst combineren met tijdelijke opslag van goederen

Vuik Logistics is als koerier in Krimpenerwaard uw complete partner voor al uw transportbehoeften. Onze vrachtwagens zijn bij transport uitgerust met een oplegger en meeneemheftruck. Onze VW Crafter, Opel Combi en bakwagens zijn ideaal voor sneldienst. Het komt steeds vaker voor dat onze klanten de goederen tijdelijk willen opslaan vóór transport en distributie. Wij bieden die mogelijkheid met een veilige op- en overslag in ons magazijn in Lekkerkerk. Wij verzorgen al 80 jaar de distributie voor diverse bedrijven in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zijn wij uw partner voor reguliere leveringen aan de eindverbruiker. Wij leveren uw goederen af bij de eindklant of als thuislevering bij de consument.

Stel uw vraag, richt uw verzoek of vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u een vraag of een verzoek over onze dienstverlening? Bel ons op (+31 (0)180 – 66 46 07), stuur een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of verzend het ingevulde contactformulier. Ook als u nog niet alle details van uw rit compleet hebt. Wij kunnen u als koerier in Krimpenerwaard deskundig adviseren over passend transport. Of vraag een vrijblijvende offerte aan, met vermelding van uw bedrijfs- en transportgegevens. Onze specialisten staan voor u klaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan