Skip to main content

Koerier in Rotterdam

Niets zo belangrijk als een professionele en betaalbare koerier in Rotterdam, die ervoor zorgt dat uw goederen veilig en vlot worden afgeleverd. Dan bent u bij Vuik Logistics aan het juiste adres. Wij onderscheiden ons in de branche met een brede dienstverlening in transport en een hoogstaande service. Wij zetten bij onze sneltransport- en koeriersdiensten in Nederland en België nét dat stapje extra voor onze klanten. Onze gecertificeerde, ervaren chauffeurs vervoeren met een divers wagenpark kleine en grote pakketten, pallets, vaten, balen, kisten en kratten. Kies ook voor sneltransport en neem contact op voor uw vragen of verzoeken of het direct inplannen van een rit.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Al 80 jaar specialist in uiteenlopende en wisselende vervoersvragen

Vuik Logistics bestaat al sinds 1940 als familiebedrijf onder de rook van Rotterdam. Het transportbedrijf heeft zich in 80 jaar ontwikkeld tot een specialist in stukgoedvervoer en andere logistieke diensten. Als koerier in Rotterdam verzorgen wij ook spoedleveringen. Uw belangen, wensen en eisen staan centraal. U kunt rekenen op:

  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit als leidraad van handelen.
  • Een betrokken partner die meedenkt, adviseert en inspeelt op een wisselende vervoersvraag.
  • Een complete dienstverlening, waarbij u volledig wordt ontzorgd.
  • Een logistieke specialist die investeert in langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers.

Koerier in Rotterdam met combo, bus, bakwagen of oplegger met kooiaap

Vuik Logistics investeert als toonaangevende koerier in Rotterdam in transport op maat. Wij hebben voor onze koeriersdiensten een combo (Open Combi), bestelbus (Volkswagen Crafter), bakwagen en oplegger met meeneemheftruck beschikbaar. Dit betekent dat wij uw pakket of stukgoed met spoed kunnen vervoeren in een wagen met het noodzakelijke laadvermogen. Dat kan een wagen of bus zijn voor snelle pakketdienst of een oplegger met kooiaap voor grotere zendingen. Voordeel van de meeneemheftruck is dat uw goederen op vrijwel elke plek kunnen worden geladen en gelost. Zie onze flyer voor meer informatie en de voorwaarden van onze logistieke dienstverlening.

  • Combo: Maximaal laadvermogen van 400 kg.
  • Bus: Maximaal laadvermogen van 1.350 kg, ruimte voor maximaal 3 pallets.
  • Bakwagen: Maximaal laadvermogen van 9.000 kg.
  • Oplegger met kooiaap: Maximaal laadvermogen van 30.000 kg.

Koerier Rotterdam

Uw zendingen met sneltransport en koeriersdiensten snel ter plaatse

De koerier in Rotterdam zorgt er met sneltransport en koeriersdiensten voor dat uw zendingen snel en veilig ter plaatse zijn. Wij halen de goederen bij u op en leveren ze op het afgesproken tijdstip af bij de eindklant of bij u als consument. Vuik Logistics verzorgt naast het transport en distributie in de Benelux voor allerlei bedrijven in verschillende sectoren ook thuisleveringen.

Wij halen de goederen op uw verzoek op en kunnen ze indien gewenst tijdelijk opslaan in ons magazijn in Lekkerkerk. Er is een stijgende vraag naar op- en overslag van goederen. Wij regelen op aanvraag een veilige opslag voor uw goederen tegen een scherpe prijs. U kunt hierdoor – in combinatie met onze sneldiensten – optimaal inspelen op de logistieke eisen van deze tijd.

Koerier in Rotterdam met moderne transportmiddelen en ervaren chauffeurs

Uw goederen worden met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Wij gebruiken moderne transportmiddelen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, ervaren en (bij inzet van een oplegger met kooiaap) in het bezit van een heftruckcertificaat. Vuik Logistics is als koerier in Rotterdam uw betrouwbare schakel in uw logistieke keten. Vraag een offerte aan voor uw transportvraag. Vul daarbij uw bedrijfs- en transportgegevens in en wij gaan voor u aan de slag.

Heeft u alle details van uw rit nog niet rond, of heeft u nog vragen of een speciaal verzoek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bel (0180 – 664 607) of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wij komen in actie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan