Skip to main content

Transportbedrijf in Bergambacht

Met 80 jaar expertise en ervaring is Vuik Logistics niet zomaar een transportbedrijf in Bergambacht. Wij zijn als flexibel en betrouwbaar familiebedrijf een volwaardige logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in transport, distributie, op- en overslag, sneltransport en thuislevering van stukgoed en pakketten. Uw vervoerswens staat centraal. Wij bedienen u op maat met ons moderne en veelzijdige wagenpark en onze ervaren, goed opgeleide chauffeurs. Ons werkgebied beslaat de gehele Benelux. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op transportgebied? Neem gerust contact op met uw vragen of verzoeken. Wij staan voor u klaar.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Al sinds 1940 actief in stukgoedvervoer voor vele klanten

Vuik Logistics is als transportbedrijf in Bergambacht al sinds 1940 actief in stukgoedvervoer, ofwel het transport van verschillende goederen voor diverse klanten. Deze goederen worden gezamenlijk vervoerd, met als groot voordeel dat het distributieproces hierdoor sneller verloopt. Wij vervoeren allerhande goederen, zoals:

  • Bouwmaterialen en allerlei houtproducten (veel voor doe-het-zelfmarkten)
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Containervervoer
  • Koel- en vriestransport
  • Zware staalconstructies en halffabricaten
  • Zonnepanelen
  • Systeemkasten en ander kantoormeubilair

Transportbedrijf in Bergambacht met breed wagenpark

Als erkend transportbedrijf in Bergambacht zijn wij veel in de Krimpenerwaard actief, maar ook door heel Nederland en België. Wij kunnen daarvoor een breed wagenpark inzetten, bestaande uit 16 opleggers, 14 trekkers, 2 bakwagens en een nieuwe VW Crafter en Opel Combi voor sneltransport en koeriersdiensten. Onze Volkswagen Crafter met maximaal laadvermogen van 1.350 kg stelt ons in staat om stukgoed of pakketten met spoed te vervoeren en af te leveren. Onze bakwagen heeft een maximaal laadvermogen van 9.000 kg en onze oplegger met kooiaap van 30.000 kg. De meeneemheftruck maakt het mogelijk om op vrijwel elke plek de goederen zelfstandig te laden en te lossen.

Transportbedrijf Bergambacht

Uw partner voor op- en overslag en speciale vervoersopdrachten

Zoekt u een transportbedrijf in Bergambacht, dat u volledig ontzorgd en u als klant op nummer één zet? U kunt ook bij ons terecht voor speciale verzoeken op logistiek gebied. Of het nu (blok)pallets, kratten, balen of vaten met stukgoed zijn, onze transportmogelijkheden zijn groot. Onze trekkers met chauffeur zijn in te huren voor speciale opdrachten. Wij zijn uw partner voor op- en overslag, in geval u uw goederen voor transport in ons magazijn in Lekkerkerk wilt opslaan. Of als u uw goederen van de ene naar de andere modaliteit wilt verplaatsen.

Fijnmazige distributie, koeriersdiensten en thuisleveringen

Vuik Logistics verzorgt al 80 jaar voor vele bedrijven in de Benelux de fijnmazige distributie van stukgoed. Heeft uw transport haast? Wij zetten voor onze koeriersdienst en spoedleveringen onze VW Crafter, Opel Combi en bakwagen in. Bekijk onze flyer voor meer informatie en de tarieven van onze sneldienstservice. Uw transportbedrijf in Bergambacht zorgt tevens voor thuisleveringen aan particulieren en bedrijven, waarbij we met onze meeneemheftruck de goederen op elke gewenste locatie kunnen lossen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij het transportbedrijf in Bergambacht? Vul het online formulier in, met vermelding van uw bedrijfsgegevens, de soort goederen, de laad- en losplaats, de laad- en losdatum, het gewicht, de afmetingen en het volume van de goederen. Of bel (+31 (0)180 – 66 46 07), e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of advies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan