Skip to main content

Transportbedrijf in Capelle aan den IJssel

Zoekt u een transportbedrijf in Capelle aan den IJssel, dat gespecialiseerd is in transport, distributie en op- en overslag? Vuik Logistics is als betrouwbaar en flexibel familiebedrijf al sinds 1940 actief als logistieke dienstverlener. Wij gaan met onze tijd mee en spelen continu in op de wisselende vervoersvraag van onze brede klantenkring. Wij zijn u optimaal van dienst met een modern wagenpark, goed opgeleide chauffeurs en maatwerk in vervoer in de gehele Benelux. Ook voor sneltransport bent u bij ons aan het juiste adres.  

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Vervoer van stukgoed en pakketten met modern wagenpark

De hoogste kwaliteit, loyaliteit en plooibaarheid. Dát mag u verwachten van hét transportbedrijf in Capelle aan den IJssel. Het transport van uw stukgoed of pakketten is bij Vuik Logistics in goede handen. Ons wagenpark bestaat uit 14 trekkers, 16 opladers, 2 bakwagens, een Volkswagen Crafter en Opel Combi. Wij verzorgen dagelijks stukgoedvervoer op pallets en blokpallets en in kisten, kratten, balen en vaten. Onze trekkers met chauffeur zijn tevens in te huren voor speciale opdrachten.

 • 80 jaar ervaring
 • Trots en klantgericht familie bedrijf
 • Adviseren & meedenken
 • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Transportbedrijf in Capelle aan den IJssel uw veelzijdige logistieke dienstverlener

Vuik Logistics biedt als transportbedrijf in Capelle aan den IJssel ruime vervoersmogelijkheden. U bent bij ons verzekerd van tijdig en veilig transport van uw goederen. U kunt ons inschakelen voor reguliere thuisleveringen, zowel bij u thuis als bij de eindklant. Dankzij onze meeneemheftruck en kooiaap kunnen wij uw goederen op elke gewenste plek zelfstandig laden en lossen. Wij zijn uw veelzijdige logistieke dienstverlener voor:

 • Bouwmaterialen en allerlei houtproducten
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Containervervoer
 • Koel- en vriestransport
 • Staalconstructies en halffabricaten
 • Zonnepanelen
 • Systeemkasten en ander kantoormeubilair

Transportbedrijf Capelle aan den IJssel

Familiebedrijf gaat voor 100% klanttevredenheid

Vuik Logistics gaat als familiebedrijf en transportbedrijf in Capelle aan den IJssel voor 100% klanttevredenheid. Het maakt niet uit of u een enkele pallet of een vrachtwagen vol heeft. Wij verzamelen en vervoeren goederen van verschillende klanten. U kunt uw zending op elk moment laten afhalen. Wij zorgen voor uitstekend vervoer tegen een scherpe prijs. Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, verzoeken of een vrijblijvende offerte en wij komen in actie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan