Skip to main content

Transportbedrijf in Gouda

Vuik Logistics is een transportbedrijf in Gouda dat een antwoord heeft op elke vervoersvraag én u volledig ontzorgd. Wij zijn als familiebedrijf sinds 1940 gespecialiseerd in stukgoedvervoer in de Benelux. Daarnaast hebben wij een koeriersdienst voor spoedleveringen. U profiteert van ons fijnmazige distributienetwerk. Wij hebben een gevarieerd wagenpark en op- en overslagpunten om het transport van uw goederen zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Kies voor een logistieke dienstverlener die met u meedenkt, u deskundig en eerlijk adviseert en doet wat het belooft.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Doelmatig transport tegen de laagst mogelijke kosten

Vuik Logistics is als transportbedrijf in Gouda uw betrouwbare en flexibele partner voor stukgoedvervoer. Wij verzamelen en vervoeren vrachten van verschillende klanten door de gehele Benelux. Verschillende ladingen worden slim gecombineerd en ritten worden efficiënt gepland. U bent verzekerd van doelmatig transport tegen de laagst mogelijk kosten. Wij vervoeren van één pallet of blokpallet tot complete wagenladingen. Of vervoer in kisten, kratten, vaten of balen.  

  • 80 jaar ervaring
  • Trots en klantgericht familie bedrijf
  • Adviseren & meedenken
  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Transportbedrijf in Gouda ook actief in snelle koeriersdiensten

Vuik Logistics heeft als transportbedrijf in Gouda een gevarieerd wagenpark, met 14 trekkers, 16 opleggers, 2 bakwagens en een VW Crafter en Opel Combi voor sneltransport. De 24-uurseconomie vraagt om snelle leveringen. Onze bestelwagens en bakwagens kunnen respectievelijk maximaal 1.350 en 9.000 kg laden. Onze vrachtwagens zijn voorzien van een oplegger en meeneemheftruck. Dankzij de kooiaap zijn wij in staat om uw goederen zelfstandig op elke gewenste plek te laden en lossen. Handig als er op de ophaal- of afleverplek geen heftruck voorhanden is, zoals bij thuisleveringen.

Transportbedrijf Gouda

Logistieke dienstverlener vervult al uw vervoersvragen

Vuik Logistics heeft een ruime ervaring in het distribueren van producten aan doe-het-zelfmarkten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van bouwmaterialen en allerlei houtproducten. Als transportbedrijf in Gouda zijn wij ook uw logistieke dienstverlener bij onder meer:

  • Bedrijfsverhuizingen
  • Containervervoer
  • Koel- en vriestransport
  • Staalconstructies en halffabricaten
  • Zonnepanelen
  • Systeemkasten en ander kantoormeubilair

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en loyaliteit

Zoekt u een transportbedrijf in Gouda, dat kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel heeft? Wij staan al ruim 80 jaar voor een klantgerichte logistieke dienstverlening. Uw belang en vervoersbehoefte staan centraal. Wij investeren in succesvolle, langdurige relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan graag met u in gesprek. Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik het contactformulier voor uw vragen, verzoeken of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan