Skip to main content

Transportbedrijf in Krimpenerwaard

Vuik Logistics is als veelzijdige logistieke dienstverlener geworteld in de Krimpenerwaard, een gebied dat wordt omsloten door de rivieren de Hollandse IJssel, de Lek en de Vlist. Wij zijn als familiebedrijf in 1940 gestart in Krimpen aan den IJssel en vanwege groei van het bedrijf verhuist naar Lekkerkerk. Wij hebben vele klanten in de Krimpenerwaard, die wij op maat bedienen met stukgoedvervoer in de Benelux en pakketdiensten, inclusief sneltransport voor spoedverzendingen. Geen vervoersverzoek is ons te gek. Kunnen we het niet zelf, dan regelen wij het voor u.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Klantgericht familiebedrijf onderscheidt zich met hoogwaardige service

Vuik Logistics is een transportbedrijf in Schoonhoven, Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude en Gouderak. Het zijn dorpen en steden in de gemeente Krimpenerwaard, waar diverse van onze klanten zitten. Maar niet alleen daar. Wij zijn ook de specialist voor logistieke diensten in Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Lageweg, Ouderkerk aan den IJssel en Stolwijk. De belangen en behoeften van onze klanten staan altijd voorop. Wij bieden als trots en klantgericht familiebedrijf nét wat extra service.

 • Betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit als leidraad van handelen
 • Wij denken mee, adviseren en spelen adequaat in op een wisselende vervoersvraag
 • U wordt volledig ontzorgd op basis van ruim 80 jaar ervaring
 • Wij investeren in succesvolle, langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers

Logistiek dienstverlener in Krimpenerwaard met modern wagenpark

Vuik Logistics is uw logistiek dienstverlener in de Krimpenerwaard voor transport, op- en overslag, sneltransport, distributie en thuisleveringen. Wij vervoeren goederen op pallets, blokpallets, in kisten, kratten, balen en vaten. Dit doen wij met een modern en gevarieerd wagenpak, bestaande uit 14 trekkers, 16 opladers, 2 bakwagens en een Volkswagen Crafter en Opel Combi voor sneltransport. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met een meeneemheftruck met kooiaapaansluiting. Wij kunnen hierdoor op elke gewenste plek uw goederen laden en lossen.

Transportbedrijf Krimpenerwaard

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Vuik Logistics vervoert als allround transportbedrijf uiteenlopende vrachten in de Benelux. Wij regelen voorafgaande aan het vervoer desgewenst een opslagplaats van uw goederen. En wij verzorgen op aanvraag overslagwerkzaamheden. Vuik is gespecialiseerd in het vervoeren van:

 • Bouwmaterialen en allerlei houtproducten (veel voor doe-het-zelfmarkten)
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Containervervoer
 • Koel- en vriestransport
 • Staalconstructies en halffabricaten
 • Zonnepanelen
 • Systeemkasten en ander kantoormeubilair

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of verzend het ingevulde contactformulier.

Vraag vrijblijvend een offerte aan