Skip to main content

Transportbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf in stukgoedvervoer? Vuik Logistics verzorgt als gerenommeerd transportbedrijf in Rotterdam al meer dan 80 jaar logistieke diensten in de gehele Benelux. Wij denken met u mee, ontzorgen u en zorgen ervoor dat uw goederen zo efficiënt, veilig en snel mogelijk worden vervoerd. Het wagenpark van Vuik wordt dagelijks ingezet voor transport, op- en overslag, sneltransport, distributie en thuisleveringen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan voor een van onze logistieke diensten.  

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

 

Antwoord op elke vervoersvraag met gevarieerd wagenpark

Vuik Logistics heeft als transportbedrijf in Rotterdam een gevarieerd wagenpark. Wij hebben altijd een passend antwoord op uw specifieke vervoersvraag. Wij vervoeren allerhande goederen met 14 trekkers, 16 opleggers, 2 bakwagens en een VW Crafter en Opel Combi voor sneldiensten. De vrachtwagens zijn uitgerust met een oplegger en meeneemheftruck.

De mogelijkheden op het gebied van transport zijn groot. Wij vervoeren verpakte goederen voor diverse klanten in de Benelux op pallets en blokpallets en in kisten, kratten, vaten of balen. Vuik Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen en houtproducten en draait zijn hand niet om voor bedrijfsverhuizingen, containervervoer, koel- en vriestransport, zware staalconstructies, zonnepanelen en systeemkasten.    

  • 80 jaar ervaring
  • Trots en klantgericht familie bedrijf
  • Adviseren & meedenken
  • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Transportbedrijf in Rotterdam zorgt voor een vlekkeloos logistiek proces

Vuik Logistics ontzorgt u volledig. Bent u op zoek naar een opslagplaats voor uw goederen? Wij verzorgen als hét transportbedrijf in Rotterdam op- en overslag. De fijnmazige distributie is voor ons geen enkel probleem. Wij halen de goederen op, kunnen deze opslaan in ons magazijn en distribueren in de Benelux. U kunt rekenen op een vlekkeloos logistiek proces.

Heeft u een spoedzending? Maak gebruik van ons sneltransport. Onze speciale koeriersdienst brengt uw pakket of stukgoed snel op de plaats van bestemming. Onze Volkswagen Crafter heeft een maximaal laadvermogen van 1.350 kg, onze bakwagen van 9.000 kg. Wij leveren ook maatwerk in thuisleveringen, zowel bij de consument als de eindklant. Met onze meeneemheftruck lossen wij de goederen op de gewenste locatie.

Transportbedrijf Rotterdam

Familiebedrijf sinds 1940 uw logistieke partner

Vuik Logistics is niet zomaar een transportbedrijf in Rotterdam. Ons familiebedrijf is sinds 1940 een volwaardige logistieke dienstverlener die investeert in succesvolle, langdurige relaties met klanten, partners en medewerkers. Wij staan geen dag stil en voldoen aan uiteenlopende vervoersvragen. Bent u benieuwd naar ons complete dienstenpakket? Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik het contactformulier. U krijgt snel antwoord op uw vragen of verzoeken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan