Skip to main content

Transportbedrijf in Schoonhoven

Zoekt u een transportbedrijf in Schoonhoven, dat gespecialiseerd is in zowel uiteenlopende transporten van stukgoed en pakketten als op- en overslag, distributie, sneltransport en thuislevering? Vuik Logistics heeft als fullservice familiebedrijf een complete logistieke dienstverlening. U wordt volledig ontzorgd. En u kunt rekenen op een veilig, zorgvuldig en snel transport van uw goederen dankzij onze goed opgeleide, ervaren chauffeurs en moderne wagenpark. Wij bieden maatwerk in de gehele Benelux.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

De beste, snelste en voordeligste oplossing voor uw vervoerswens

Wat uw vervoerswensen ook zijn, wij streven als hét transportbedrijf in Schoonhoven altijd naar de beste, snelste en voordeligste oplossing. Niet alleen voor het vervoer van stukgoed in de vorm van pallets, vaten, kratten of balen bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor op- en overslag van uw goederen. Wij beschikken over een groot magazijn om tijdelijk uw goederen op te slaan vóór transport. Of voor het verplaatsen van uw goederen van de ene naar de andere vervoerswijze, bijvoorbeeld van boot naar vrachtwagen.

Transportbedrijf in Schoonhoven: de kwaliteit en service van een familiebedrijf

Het vervoer van stukgoed is al sinds 1940 de specialiteit van uw transportbedrijf in Schoonhoven. Als rasecht familiebedrijf, gevestigd in Lekkerkerk, zetten wij de belangen en behoeften van onze klanten altijd voorop. Wij staan voor een hoge kwaliteit dienstverlening en een verregaande service. Dit toont zich in:

  • Onze kernwaarden betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit en loyaliteit als leidraad van handelen
  • Meedenken, adviseren en adequaat inspelen op een wisselende vervoersvraag
  • Volledige ontzorging op basis van ruim 80 jaar ervaring
  • Investeren in succesvolle, langdurige relaties met onze klanten, partners en medewerkers

Transportbedrijf Schoonhoven

Zorgeloos en vlot transport met een gevarieerd wagenpark

Vuik Logistics is als transportbedrijf in Schoonhoven een hoogwaardige logistieke dienstverlener. Wij verzorgen een zorgeloos en vlot transport met een gevarieerd wagenpark, bestaande uit 14 trekkers, 16 opleggers, 2 bakwagens en een Volkswagen Crafter en Opel Combi voor sneltransport en koeriersdiensten. Onze VW Crafter biedt ruimte aan maximaal drie europallets en heeft een laadgewicht van 1.350 kg. Onze bakwagen heeft een laadvermogen van 9.000 kg.

Als transportbedrijf in Schoonhoven is fijnmazige distributie van stukgoed (in de vorm van pallets, kratten, vaten of balen) voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over vrachtwagens met een oplegger en een kooiaap. Dankzij onze meeneemheftruck kunnen onze gecertificeerde chauffeurs uw goederen bij transport en thuisleveringen op vrijwel elke plek laden en lossen. Dat kan van alles zijn. Van bouwmaterialen, houtproducten, bedrijfsverhuizingen, containervervoer en koel- en vriestransport tot zonnepanelen, staalconstructies en halffabricaten, systeemkasten en ander kantoormeubilair.

Transport, op- en overslag, distributie, spoedzendingen en thuisleveringen

Wilt u meer weten over ons complete dienstverleningspakket op het gebied van transport, op- en overslag, distributie, thuisleveringen en sneltransport? Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), stuur een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of gebruik het contactformulier voor uw vragen of verzoeken aan Vuik Logistics. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij het transportbedrijf in Schoonhoven, met vermelding van uw bedrijfsgegevens, de soort goederen, de laad- en losplaats, de laad- en losdatum, het gewicht, de afmetingen en het volume van de goederen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan