Skip to main content

Transportbedrijf in Stolwijk

Wilt u de zekerheid dat het transport van uw stukgoed in goede handen is? Vuik Logistics beschikt over de expertise, ervaring en transportmiddelen om uw goederen op veilige en vlotte wijze naar de plaats van bestemming te brengen. Of het nu gaat om stukgoed, complete ladingen of speciale verzoeken, u bent bij hét transportbedrijf in Stolwijk aan het goede adres. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan voor uw vervoersvraag.

 
Waar wij u mee kunnen helpen

Transport

OP & Overslag

Sneltransport

Distributie

Thuisleverancier

Stukgoedvervoer in de Benelux, pakketdiensten en sneltransport

Vuik Logistics is al sinds 1940 actief als familiebedrijf in de logistieke dienstverlening. Ooit gestart in Krimpen aan den IJssel, zijn wij vanwege verdergaande expansie naar Lekkerkerk verhuisd. Wij hebben in de loop der jaren een brede klantenkring in de Krimpenerwaard opgebouwd. Als erkend transportbedrijf in Stolwijk bedienen wij u op maat met stukgoedvervoer in de gehele Benelux en pakketdiensten, inclusief sneltransport voor spoedzendingen. Wij doen daarbij méér dan alleen uw goederen vervoeren. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste vervoersoplossing.

 • 80 jaar ervaring
 • Trots en klantgericht familie bedrijf
 • Adviseren & meedenken
 • Betrouwbaarheid, flexibiliteit , kwaliteit & loyaliteit

Uw transportbedrijf in Stolwijk verzorgt uiteenlopende transporten

Zoekt u een complete partner in vervoer? Als transportbedrijf in Stolwijk zijn wij van alle markten thuis. Wij verzorgen uiteenlopende transporten in de Benelux. Ons veelzijdige wapenpark omvat 14 trekkers, 16 opleggers, 2 bakwagens en een VW Crafter en Opel Combi voor sneldiensten en koeriersdiensten. De vrachtwagens zijn uitgerust met een oplegger en meeneemheftruck. Wij zijn dankzij deze kooiaap in staat om vrijwel overal op locatie te laden en te lossen.  Onze vervoersspecialiteiten betreffen:

 • Bouwmaterialen en allerlei houtproducten (veel voor doe-het-zelfmarkten)
 • Bedrijfsverhuizingen
 • Containervervoer
 • Koel- en vriestransport
 • Zware staalconstructies en halffabricaten
 • Zonnepanelen
 • Systeemkasten en ander kantoormeubilair

Transportbedrijf Stolwijk

Veilige en zorgvuldige op- en overslag van uw goederen

Vuik Logistics kan u volledig ontzorgen, zodat u zich op uw corebusiness kunt concentreren. Wij verzorgen als fullservice transportbedrijf in Stolwijk op- en overslag van uw goederen. Bent u op zoek naar een opslagplaats, voorafgaande aan het transport van uw stukgoed of pakketten? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een passende oplossing. Wij beschikken over een magazijn voor het verplaatsen van uw goederen van de ene naar de andere modaliteit. Of het overzetten naar een andere verpakking.

Fijnmazige distributie, thuisleveringen en spoedleveringen

Uw transportbedrijf in Stolwijk is gespecialiseerd in fijnmazige distributie van allerhande stukgoed in de vorm van pallets, kratten in alle maten, vaten of balen. Wij zijn ook uw partner voor thuisleveringen aan de eindverbruiker. Onze 4-weg meeneemheftruck komt daarbij goed van pas. Onze chauffeurs met heftruckcertificaat beschikken over de opleiding en ervaring om op elke gewenste locatie te lossen. Voor onze koeriersdiensten hebben we een Volkswagen Crafter, Opel Combi en bakwagen beschikbaar. Met deze dienstverlening verzorgen we spoedleveringen. Bekijk onze flyer voor informatie en de prijzen van ons sneltransport.

Geïnteresseerd in één of meer vervoersopties van uw transportbedrijf in Stolwijk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel (+31 (0)180 – 66 46 07), stuur een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of verzend het ingevulde online contactformulier met uw vragen of verzoeken. Wij helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan